top of page
  • Karel Schmiedberger

Další ocenění pro AMARU, tentokrát ze Slovenska



Vzpomínka na vítězství v GRAND PRIX na veletrhu For Gastro & Hotel 2019 ještě zdaleka nevychladla a AMARU si může připsat další "zářez" v podobě ocenění porotou na bratislavském veletrhu Danubius Gastro 2020!


Radost je o to větší, když stejné ocenění získal už jenom jeden další produkt z oblasti gastro technologie a sice digestoř, kterou vyrábí společnost s cca 50 zaměstnanci, 25-letou historií, pobočkami v několika zemích a vlastním útvarem pro výzkum a vývoj. My jsme stále jenom tři a náš vývojový útvar (stejně jako všechny ostatní naše útvary) se nachází ve sklepních prostorách činžovního domu na Praze 6. :))


A jaké že vlastně bratislavské Danubius Gastro 2020? Je poznat, že tento veletrh navštěvuje celkově více lidí, což s sebou nese daleko více sběračů propisek, ale rovněž také více vážných zájemců. Ani v Praze nemůže vystavovatel umřít hlady, ovšem na Slovensku si na své přijde milovník poctivých halušek a mléčných výrobků, jako já.


Hodnotit výstavu z pohledu vystavovatelského úspěchu, tedy počtu nových zákazníků, v našem případě není možné. Jak jsem ale zmínil, zájemců byl dostatek a věřím, že jsme nikoho neodbyli. Pokud to jenom trochu půjde, určitě se rádi zúčastníme i příštího ročníku.

104 zobrazení
bottom of page