top of page
  • Karel Schmiedberger

Tak trochu jiné For Gastro



Minulý týden proběhl jubilejní 10. ročník veletrhu For Gastro & Hotel. Jak asi každý tuší, nebyl výjimečný díky kulatinám, ale kvůli přetrvávající pandemii. Vůbec nezávidím organizátorům akce, kteří ještě jednotky dnů před termínem neměli tušení, jestli se veletrh vůbec bude konat. Gastro však na poslední chvíli uteklo plukovníkovi z lopaty a my děkujeme všem, kteří se rozhodli přijít podívat.


Kdo se účastnil některého z předchozích ročníků a přišel i letos, asi nelitoval volné vstupenky. Namísto celé jedné a půl haly For Gastro probíhalo asi v třetinovém prostoru. Chyběla řada velkých i menších vystavovatelů z loňského ročníku a zejména smutný pohled byl na několik postavených, avšak neosídlených stánků vystavovatelů, kteří se rozhodli odříct účast na poslední chvíli.


Nás Covid před veletrhem nezastihl (a ani 6. den od ukončení nikdo z nás naštěstí nejeví příznaky) a proto jsme mohli návštěvníkům představit všechny současné i připravované novinky. Od toho přeci veletrhy jsou. Hlavně jsme letos s sebou vzali Lyopotraviny a mohli tak zájemcům přímo ukázat asi ten největší argument - spokojeného zákazníka s úsměvem (pod rouškou :)



Pořadatelé se letos rozhodli, že nebude pořádána soutěž exponátů GRAND PRIX. My bychom stejně nestihli některou z našich novinek dotáhnout do natolik finálního stavu, abychom jí mohli přihlásit. Nicméně malým pozitivem tak je, že AMARU de facto zůstává úřadujícím výhercem 1. místa v kategorii technologie. :)



60 zobrazení
bottom of page