top of page
  • Karel Schmiedberger

Pozvánka na Danubius Gastro 2020


Danubius Gastro 2020

Je to sotva pár měsíců, co jsme se s AMARU zúčastnili naší první výstavy For Gastro & Hotel 2019. Za cíl jsme si dávali získat nové zájemce, rozšířit povědomí o lyofilizaci potravin a třeba i navázat nějakou novou, zajímavou spolupráci. Vše se povedlo do puntíku a 1. místo v soutěži exponátů GRAND PRIX byl takový melounek na dortu.

A protože nejen s lyofilizovaným jídlem roste chuť, rozhodli jsme se vyrazit tentokrát trochu dál za Prahu, do Bratislavy. Jestli je pravda, co se říká, tak Danubius Gastro je ještě o něco větší veletrh, než byl ten v Praze. Hlavně je zase dostupnější zájemcům z východu, kteří nechtějí cestovat přes kus Evropy.

My samozřejmě budeme rádi, pokud cestu vážit budete a navštívíte nás na stánku 201C ve výstavní hale D. Danubius Gastro začíná ve čtvrtek 23. ledna pro profesionály a brány se otevírají široké veřejnosti pak v pátek 24. ledna od 13 hodin.

A nač se můžete těšit? Samozřejmě na výstavu vezmeme náš AMARU, který si budete moci pečlivě prohlédnout a já vám rád zodpovím veškeré otázky. S sebou budeme mít také náš nový policový systém 2.0, zkracující dobu lyofilizace až o 1/3 a nebudou chybět ani degustační balíčky, které i člověku úplně neznalému hned řeknou, o čem je řeč.


36 zobrazení
bottom of page