top of page
  • Karel Schmiedberger

Test vašeho produktu aneb komerční lyofilizace bez rizika

Aktualizováno: 29. 9. 2020


Komerční lyofilizace vašich potravin v lyofilizátoru AMARU

Když čtete tyto stránky, možná uvažujete o pořízení lyofilizátoru a rozjetí vlastní výroby sušených potravin. Sama lyofilizace se do oblasti potravinářství stále ještě probíjí a v sektoru malých podniků a živností jde o úplnou novinku. Proto bychom rádi zjednodušili vaše rozhodování a s tím související propočty celé ekonomiky.

Jednou z cest je samozřejmě tento blog, kde pravidelně uvádíme, co AMARU už lyofilizoval, jak dlouho mu to trvalo a různé další informace. Přesto bychom chtěli nabídnout úplnou jistotu nad otázkou, jak váš produkt bude vypadat a jaké bude mít vlastnosti. Proto jsme zavedli možnost tzv. komerční lyofilizace - vyzkoušení procesu sušení přímo na produktu, který chcete následně zpracovávat.

Jak to funguje? Sami sázíme především na domluvu. Jako první je potřeba se nám ozvat a popsat produkt, který chcete sušit. Následně je potřeba dohodnout, jak váš produkt dostat k nám.

Samozřejmě můžete vaše potraviny dodat k nám sami (PPL / DPD). No a pokud máte velice unikátní produkt, který nechcete dát z ruky, jednoduše se dohodneme na vaší návštěvě u nás, kdy společně AMARU naložíme a výsledek předáme. Navíc vám rovnou budeme schopni říct, kolik času dané množství produktu potřebovalo k řádnému promrznutí a odhad času sušení.

Kolik to bude stát? Nic víc, než trochu vašeho času. U některých zajímavých potravin jsme se se zákazníkem dohodli na možnosti nechat si určitou část výsledného produktu. Společně tak můžeme eliminovat jakékoliv nepříjemné překvapení při spuštění vaší komerční lyofilizace.

Tedy žádný zajíc v pytli. Stačí nás kontaktovat a domluvit vyzkoušení vašeho produktu.


1 453 zobrazení
bottom of page