© 2019 Lyotrade Freeze Dryers, s.r.o.

Je AMARU moc malý? Na Biotrade.cz umíme nabídnout velké potravinářské lyofilizátory s kapacitou do 1.500 Kg

Novinky z první ruky

14.11.2019

Scovilleho stupnice je používaná pouze v jediném zvláštním odvětví. Určuje totiž jak moc jsou chilli papričky pálivé. Všichni asi známe druh papriček zvaný Jalapeño. Většina "normálních" lidí právě tyto považuje za ony pálivé papričky. Na Scovilleho stupnici...

23.10.2019

Návštěvníci For Gastro & Hotel 2019 měli možnost vidět několik novinek. Kromě policového systému 2.0, který zkracuje dobu sušení až o 1/3, to byl také lyofilizátor AMARU kompletně zahalený v nerezovém kabátku. Pro koho je určený?

15.10.2019

Několika konferencí a veletrhů jsem se už zúčastnil. Ty zaměřené na gastro se však od těch laboratorních trochu jenom liší, přesto se najde několik společných rysů. Montáž a navezení exponátů je vždy takový více nebo méně organizovaný chaos.

10.10.2019

Původně jsem si pomýšlel na to, že článek pojmenuji nějak ve stylu "Lyotrade představuje policový systém 2.0" a s velkou pompou zveřejním žhavou novinku o zcela přepracovaném dílu. Nicméně dnes už je jasné, že samotná nová součást AMARU není tak podstatná jak...

26.09.2019

V prvním dílu nové kategorie začneme od nejmenšího - prachu. Ten lze poměrně jednoduše přehlížet, zejména když máte AMARU na očích denně. Částice prachu nedělají dobře akrylovým dveřím, gumovému těsnění komory, ani barvě krycích plechů. Největší hrozbou jsou však pro c...

23.08.2019

Ať už o lyofilizátoru AMARU uvažujete nebo vás jenom zajímá technologie sušení potravin mrazem v hlubokém vakuu, určitě si nenechte ujít letošní ročník výstavy For Gastro & Hotel, konané v Praze od 10. do 13. října.

12.08.2019

Nikde není psáno, že by AMARU musel sušit potraviny pouze a jenom pro příslušníky lidské rasy. Nízká hmotnost, dlouhá trvanlivost a navíc absence nežádoucích konzervačních látek může být velmi dobrým lákadlem pro vaše zákazníky.

29.07.2019

"Nemáte náhodou něco většího, než AMARU? My bychom potřebovali tak 20 - 30 kg na jednu vsádku." Podobnou formulaci slýcháváme celkem pravidelně a asi právě proto bude lepší moje tradiční vysvětlení dát sem na web, ať je více na očích.